Emisiunile “Forum” și “Puncte de Reflecții” sunt sprijinite financiar de:
Conţinutul acestui site nu reprezintă poziţia oficială a Secretariatului General al Guvernului- Departamentul pentru Relația cu Republica Moldova.

Filmul „La Gomera”, propunerea României la Oscar va mai putea fi văzut la Chișinău

18 Octombrie 2019 11:07 366 0

LA GOMERA (2019), cel mai nou film al marelui regizor român Corneliu Porumboiu, va putea fi văzut începând cu 24 octombrie la Cinematograful Patria Multiplex din Chișinău!

Prezentat în premieră mondială în Competiția de la Cannes, cel mai mare festival de cinema din lume, și desemnat să reprezinte România la Premiile Oscar, „La Gomera” este un spectaculos film polițist pentru marele public și îi are în rolurile principale pe celebrul actor Vlad Ivanov și fotomodelul de succes mondial Catrinel Menghia (Marlon).

Vlad Ivanov îl interpretează pe Cristi, un polițist român corupt implicat într-o afacere de 30 de milioane de euro cu mafia. El ajunge în insula La Gomera din Spania pentru a învăța „el silbo”, un limbaj fluierat folosit de localnici. Limbajul codat l-ar putea ajuta să elibereze un traficant aflat în arest la București și singurul din bandă care știe unde sunt ascunși banii.

Inspirat din filmele noir americane, „La Gomera” a fost filmat în România, Spania și Singapore.

Lungmetrajul este lansat în Republica Moldova de Asociaţia Cineaştilor Independenţi ALTERNATIVE CINEMA, după ce a deschis, cu o sală arhiplină, a cincea ediție a Zilelor Filmului Românesc de la Chișinău.

Vocea Basarabiei este partener media al Zilelor Filmului Românesc la Chișinău!

© 2018 Vocea Basarabiei

Autentificare

Utilizator *
Parola *
Ține-mă minte

Please publish modules in offcanvas position.