Emisiunile “Forum” și “Puncte de Reflecții” sunt sprijinite financiar de:
Conţinutul acestui site nu reprezintă poziţia oficială a Secretariatului General al Guvernului- Departamentul pentru Relația cu Republica Moldova.

Concert în centrul Chișinăului dedicat Zilei Independenței // VIDEO

26 August 2019 14:23 558 0 Ultima modificare 26 August 2019 14:29
De Ziua Independenței, pe 27 august, Guvernul planifică activitatea „Cabinetul de miniștri, de vorbă cu cetățenii”, care se va desfășura spațiul verde din fața clădirii executivului.
 
Seara va culmina cu un concert în Piața Marii Adunări Naționale. Primul eveniment este planificat pentru ora 17.00 și va dura aproximativ o oră. De la ora 18.00, în PMAN, va începe concertul cu interpreți autohtoni. În scenă vor evolua La La Play Voice, Moldovan National Youth Orchestra, condusă de Andriano Marian, Cătălin Josan, Mani, Cristina Scarlat și Via Dacă.
 
De asemenea, publicul va fi încântat de Ansamblul Academic Național de dansuri populare „JOC”, precum și de Orchestra Națională de muzică populară „Lăutarii”, condusă de Nicolae Botgros.
 
În scenă vor evolua și interpreții Cristofor Aldea-Teodorovici, Ion Paladi, Maria Iliuț și Ansamblul „Crenguța de Iederă”, Surorile Osoianu.
 
În legătură cu organizarea în Piața Marii Adunări Naționale a repetiției și a manifestărilor consacrate Zilei Independenței, în perioada 25 august, ora 23.00 - 28 august, ora 05.00, va fi sistată circulația traficului rutier pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt.
 
Este vorba despre tronsonul cuprins între străzile Mitropolit Bănulescu-Bodoni și Pușkin. În perioada menționată, circulația transportului public va fi redirecționată.
 
© 2018 Vocea Basarabiei

Autentificare

Utilizator *
Parola *
Ține-mă minte

Please publish modules in offcanvas position.