Emisiunile “Forum” și “Puncte de Reflecții” sunt sprijinite financiar de:
Conţinutul acestui site nu reprezintă poziţia oficială a Secretariatului General al Guvernului- Departamentul pentru Relația cu Republica Moldova.

Cel mai ambițios proiect de incluziune socială prin muzică din Republica Moldova își încheie maratonul printr-un concert open air în inima capitalei // REPORTAJ

21 August 2019 12:46 408 0 Ultima modificare 21 August 2019 12:51

Cel mai ambițios proiect de incluziune socială prin muzică din Republica Moldova își încheie maratonul printr-un concert open air în inima capitalei.

În perioada 20 aprilie - 6 iulie echipa La La Play Voices a fost în 18 localități, acoperind toate raioanele din Moldova, inclusiv Găgăuzia și regiunea din partea stângă a râului Nistrului pentru a selecta în final 101 tineri pasionați de muzică. Aceștia au susținut 5 concerte corale alături de Moldovan National Youth Orchestra. Proiectul este la a 2-a ediție, prima având loc în anul 2018. În cadrul acesteia, au fost selectați tineri și copii care au pus baza corului La La Play Voices, ce reprezintă diversitatea etnică și socială a Moldovei.

Activitatea și noutățile din cadrul proiectului pot fi urmărite atât pe pagina evenimentului La La Play Voices, cât si pe pagina Moldovan National Youth Orchestra.

Pentru a fi alături de echipa La La Play, sunteți așteptați, astăzi, pe strada pietonală “Eugen Doga” din Chișinău, începând cu ora 19:00. Intrarea este liberă!

© 2018 Vocea Basarabiei

Autentificare

Utilizator *
Parola *
Ține-mă minte

Please publish modules in offcanvas position.