Emisiunile “Forum” și “Puncte de Reflecții” sunt sprijinite financiar de:
Conţinutul acestui site nu reprezintă poziţia oficială a Secretariatului General al Guvernului- Departamentul pentru Relația cu Republica Moldova.

Moldova și România nu s-au calificat în finala Eurovision 2019 // VIDEO

17 Mai 2019 00:04 726 0 Ultima modificare 17 Mai 2019 14:13

Emoțiile au atins cote maxime seara trecută, la Tel Aviv, unde s-a desfășurat cea de-a doua semifinală a concursului Eurovision. Din păcate, Republica Moldova și România nu s-au calificat pentru finala din acest an a ediției. În pofida eforturilor depuse, interpretele Anna Odobescu și Ester Peony au acumulat un număr insuficient de voturi. 

Reprezentanta Republicii Moldova, Anna Odobescu, a evoluat a treia, cu piesa „Stay.” Aceasta a fost însoţită pe scenă de Xenia Simonova, pictorița de origine ucraineană, care a devenit celebră pentru lucrările sale deosebite, realizate în nisip.

Nici Ester Peony, care a reprezentat România cu melodia „On a Sunday” nu a reușit să obțină suficiente voturi pentru marea finală a competiției.

Mii de fani din toată lumea au venit în Israel ca să urmărească evoluția artiștilor favoriți.

Marea finală va avea loc sâmbătă, 18 mai. Invitații speciali ai spectacolului vor fi Madonna, Dana International şi Netta Barzilai.

© 2018 Vocea Basarabiei

Autentificare

Utilizator *
Parola *
Ține-mă minte

Please publish modules in offcanvas position.