Emisiunile “Forum” și “Puncte de Reflecții” sunt sprijinite financiar de:
Conţinutul acestui site nu reprezintă poziţia oficială a Secretariatului General al Guvernului- Departamentul pentru Relația cu Republica Moldova.

Vezi cum poate fi votată Anna Odobescu de moldovenii din diaspora

16 Mai 2019 16:07 343 0 Ultima modificare 16 Mai 2019 16:13

Reprezentanta Republicii Moldova la Eurovision 2019, Anna Odobescu, își va încerca în această seară șansele de a ajunge în marea finală a celui mai prestigios concurs muzical continental.

Moldoveanca va urca a treia pe scena de la Tel Aviv, în a doua semifinală, și va interpreta piesa ”Stay”. Piesa Annei Odobescu a primit recenzii bune din partea internauților.

Interpreta noastră va concura alături de alte 17 melodii pe scena din Israel, printre care reprezentanta României, Ester Peony, cu piesa ”On a Sunday” și interpretul rus, Serghei Lazarev, cu piesa ”Scream”. În competiție intră și concurentul Olandei, Duncan Laurence, cu piesa ”Arcade”, considerată una dintre câștigătoarele concursului.

A doua semifinală va începe la ora 20:00 (Ora Chișinăului). Finala Eurovision va avea loc sâmbătă seara.

Moldovenii din diaspora o pot vota astăzi pe Anna Odobescu, urmărind numerele de telefoane în timpul transmisiunii la posturile naționale de televiziune din țările în care se află. 

© 2018 Vocea Basarabiei

Autentificare

Utilizator *
Parola *
Ține-mă minte

Please publish modules in offcanvas position.