Emisiunile “Forum” și “Puncte de Reflecții” sunt sprijinite financiar de:
Conţinutul acestui site nu reprezintă poziţia oficială a Secretariatului General al Guvernului- Departamentul pentru Relația cu Republica Moldova.

Are Moldova alături! Anna Odobescu va urca astăzi pe scena de la Eurovision

16 Mai 2019 12:49 369 0 Ultima modificare 16 Mai 2019 15:38

Reprezentanta Republicii Moldova la Eurovision 2019, Anna Odobescu, își va încerca în această seară șansele de a ajunge în marea finală a celui mai prestigios concurs muzical continental.

Moldoveanca va urca a treia pe scena de la Tel Aviv, în a doua semifinală, și va interpreta piesa ”Stay”. Piesa Annei Odobescu a primit recenzii bune din partea internauților.

Interpreta noastră va concura alături de alte 17 melodii pe scena din Israel, printre care reprezentanta României, Ester Peony, cu piesa ”On a Sunday” și interpretul rus, Serghei Lazarev, cu piesa ”Scream”. În competiție intră și concurentul Olandei, Duncan Laurence, cu piesa ”Arcade”, considerată una dintre câștigătoarele concursului.

Finala Eurovision va avea loc sâmbătă seara.

Moldovenii din diaspora o pot vota astăzi pe Anna Odobescu, urmărind numerele de telefoane în timpul transmisiunii la posturile naționale de televiziune din țările în care se află. 

© 2018 Vocea Basarabiei

Autentificare

Utilizator *
Parola *
Ține-mă minte

Please publish modules in offcanvas position.