Emisiunile “Forum” și “Puncte de Reflecții” sunt sprijinite financiar de:
Conţinutul acestui site nu reprezintă poziţia oficială a Secretariatului General al Guvernului- Departamentul pentru Relația cu Republica Moldova.

Spectacol grandios în prima semifinală a Eurovision 2019 // VIDEO

15 Mai 2019 11:01 312 0 Ultima modificare 15 Mai 2019 13:51

Un spectacol grandios a avut loc ieri la Tel Aviv, unde s-a desfășurat prima semifinală a Eurovisionului. Artişti din 17 țări au încercat să câștige simpatia publicului, însă doar 10 dintre ei au acces în marea finală. Competiția a fost deschisă de câștigătoarea de anul trecut, Netta Barzilai, care a interpretat melodia care a consacrat-o. 

Grecia, Belarus, Serbia, Cipru, Estonia, Cehia, Australia, Islanda, San Marino şi Slovenia au reușit să se califice în marea finală, după ce au urcat marţi seara pe scena de la Expo Tel Aviv.

Spectacolul a atras mii de fani din întreaga lume care au ținut să își susțină țările favorite.

Joi, 16 mai, și Republica Moldova va trece prin emoţiile competiției. Anna Odobescu, reprezentanta noastră la ediţia din acest an, cu piesa "Stay", va urca pe scena Eurovision cu numărul 3 de intrare în concurs.

Alături de reprezentanta noastră, în a doua semifinală participă alte 17 țări, printre care România și Rusia. Marea finală va avea loc în data de 19 mai.

 

© 2018 Vocea Basarabiei

Autentificare

Utilizator *
Parola *
Ține-mă minte

Please publish modules in offcanvas position.