Emisiunile “Forum” și “Puncte de Reflecții” sunt sprijinite financiar de:
Conţinutul acestui site nu reprezintă poziţia oficială a Secretariatului General al Guvernului- Departamentul pentru Relația cu Republica Moldova.

Interpreta română Andra va susține două concerte la Chișinău

08 Aprilie 2019 12:37 515 0

Pe 10 și 11 aprilie, cântăreața din România Andra, alături de Orchestra Fraților Advahov, va susține concertul cu genericul ”Tradițional”, în cadrul căruia va interpreta piese cunoscute din folclorul românesc și nu numai, culese din toate regiunile istorice ale României. Concertele vor începe la ora 19.00, la Palatul Național ”Nicolae Sulac”, informează MOLDPRES.

Spectacolul ”Labirint” de dramaturgul american Rajiv Joseph, în regia Danielei Burlaca, va fi jucat mâine, 9 aprilie, la ora 19.00, la Teatrul ”Geneza Art”.

Tot marți, la ora 12.00, Teatrul ”De pe strada Trandafirilor” își așteaptă publicul la spectacolul ”Levushka” de A. Krîm, iar la 18.00, Teatrul Național ”Satiricus I.L. Caragiale” – la spectacolul ”100 de minute de libertate” de Bogdan Sărătean.

Joi, Sala cu Orgă și Fundația Culturală ”J.S. Bach” vor readuce în prim-planul evenimentelor culturale Festivalul Internațional de Muzică ”J.S. Bach”, ajuns la cea de-a IX-a ediție, care se va desfășura până la 19 aprilie. Anul acesta, festivalul prezintă patru concerte, cu invitați din Italia, Rusia, Monaco și Germania, menite să atragă un public tot mai larg spre magia și frumusețea muzicii lui Bach. Festivalul va fi deschis cu un concert tematic – ”BACH ȘI ITALIENII”, cu participarea Orchestrei Naționale de Cameră, condusă de maestrul Cristian Florea (România-Germania), avându-l ca solist pe reputatul oboist italian Luca Vignali, prim-oboist în Orchestra Teatrului de Operă din Roma. În program: creații de J.S. Bach. A. Vivaldi, A. Marcello, G.B. Platti, G.B. Pergolesi.

Tot joi, la ora 18.00, la Teatrul ”De pe strada Trandafirilor” va fi prezentat spectacolul ”Mama Curaj și copiii ei” de Bertolt Brecht, la 18.30, la Teatrul de Operă și Balet ”Maria Bieșu” – spectacolul ”Boema”, operă în patru acte de Giacomo Puccini, la Teatrul Național ”Mihai Eminescu” – spectacolul  „Maria Tănase: Aş muri, moartea nu-mi vine…” - un recital despre viaţa artistică a regretatei cântărețe și la ora 19.00, la Teatrul ”Geneza Art” – spectacolul ”Madame Bovary” după romanul omonim de Gustave Flaubert, în regia Danielei Burlaca.

© 2018 Vocea Basarabiei

Autentificare

Utilizator *
Parola *
Ține-mă minte

Please publish modules in offcanvas position.