Emisiunile “Forum” și “Puncte de Reflecții” sunt sprijinite financiar de:
Conţinutul acestui site nu reprezintă poziţia oficială a Secretariatului General al Guvernului- Departamentul pentru Relația cu Republica Moldova.

VIDEO | O tânără din Ungheni a luat trofeul festivalului „Mărţişor dorohoian” din România

20 Martie 2019 07:05 394 0

Valeria Marcu din Ungheni a devenit câştigătoarea trofeului Festivalului „Mărţişor Dorohoian” – 2019 (România). Ungheneanca a cucerit publicul cu piesele „Eternitate” de George Grigoriu și „Pedepsește-mă, dar nu pleca” semnată de compozitorul Viorel Gavrila.

„Ne-am dorit mult să obținem trofeul acestui festival internațional. Valeria s-a pregătit intens, iar când am aflat că Viorel Gavrilă, compozitorul uneia dintre piesele alese de Valeria, este membrul juriului, emoțiile au devenit și mai mari”, a spus Stela Marcu, mama interpretei. În mod special, familia cântăreţei a mulţumit Primăriei municipiului Ungheni pentru suportul acordat în participarea la acest festival.

Cea de-a 36-a ediție a Festivalului “Mărțișor Dorohoian” s-a desfășurat pe două categorii de vârstă: 10-15 ani și, respectiv, 16-35 ani. Locul I la categoria de vârstă 16-35 ani a fost câștigat, de asemenea, de o moldoveancă -  Mădălina Gaivas din Bălți.

În 2018, Valeria Marcu a obținut locul I la Festivalul “Mărțișor Dorohoian”. Tânăra are deja un palmares important: locul I la Festivalul Internațional "George Grigoriu" (Brăila, România), Premiile mari la concursurile „Și tu poți fi o stea”, „Constelația talentelor” „Micul Prinț” (Chișinău, 2018), „Cântec de stea” (Piatra Neamț, România, 2018), „Tvorceskii Voyaj” (Bulgaria, 2017) etc.

© 2018 Vocea Basarabiei

Autentificare

Utilizator *
Parola *
Ține-mă minte

Please publish modules in offcanvas position.