3rei Sud Est aprinde Focul iubirii, în cel mai nou videoclip

31 Ianuarie 2019 13:40 329 0 Ultima modificare 31 Ianuarie 2019 13:42

Băieții de la 3 Sud Est vin cu o nouă surpriză pentru fanii săi. Cel mai nou videoclip este despre dragoste, despre pasiune și poate deveni noul hit al tuturor îndrăgostiților. 

„Ce foc ai pus în inima mea!”, sunt cuvintele pline de pasiune a băieților de la 3 Sud Est, transpuse în cea mai recentă baladă de dragoste, adăugând: „FOCUL e aici ca o declarație de dragoste pentru sufletul pereche. Sperăm că am reușit să vă transmitem emoția acestui cântec. Lasă în inimă focul să ardă!”

„Lansăm cu emoție și entuziasm noul nostru single, Focul”, au anunțat pe pagina de Facebook, lansarea celei mai noi piese cu tot cu videoclip, transmite stiri.md 

Formația românească 3rei Sud Est a fost formată în 1997, devenit extrem de populară încă în primii ani de la fondare, bătând mai multe recorduri la capitolul vânzări. 

Trupa s-a destrămat după 11 ani de activitate, iar după încă șase ani, în 2014, spre bucuria fanilor, s-a relansat pe piața muzicală și continuă să ne bucure cu piese de dragoste și în prezent.

© 2018 Vocea Basarabiei

Autentificare

Utilizator *
Parola *
Ține-mă minte

Please publish modules in offcanvas position.