VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

Crește numărul cazurilor de COVID-19

Ca urmare a noului val de infectări, peste 9.500 de persoane au fost testate pozitiv în ultima săptămână și 22 de decese, anunță Ministerul Sănătății.

Cu o zi mai devreme, responsabilii municipali din domeniu declarau că numărul infectărilor în Chișinău s-a dublat până la aproape 2.700 de cazuri, Capitala aflându-se sub cod roșu, după incidența Covid. La o săptămână de când a fost autorizată a doua  doză booster, în jur de 5.000 de persoane s-au vaccinat, printre care și 110 minori.

Dacă planificați o călătorie peste Ocean e bine să știți că la intrarea pe teritoriul SUA cetățenii Republicii Moldova trebuie să prezinte nu numai dovada vaccinărilor inițiale complete, ci și orice rapel, se spune într-o decizie a Centrului american pentru Controlul și Prevenirea Bolilor, care a inclus Republica Moldova pe lista țărilor care prezintă risc sporit de răspândire a virusului Covid-19. Printre statele incluse figurează și România.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.