O organizație din România donează 35 mii viziere celor din „prima linie” din Republica Moldova

26 Mai 2020 12:37 602 0 Ultima modificare 26 Mai 2020 12:38

Republica Moldova urmează să primească un nou lot de ajutor din partea României. Este vorba despre 35 de mii de viziere care vor ajunge la angajații din prima linie. Donația vine din partea unei organizații „VeDem Just – Voci pentru Democraţie şi Justiţie” și voluntari din România.

 Foto: facebook/VedemJust

„Datorită donațiilor voastre adunate de VeDemJust și muncii voluntarilor din "Vă ajutăm din Cluj!", 35.000 viziere au plecat astăzi către Republica Moldova. Acestea vor ajunge peste Prut la cei din linia întâi”, se arată în mesajul publicat pe pagina de Facebook a Asociației.

facebook/VedemJust / Sursa:facebook/VedemJust
facebook/VedemJust / Sursa:facebook/VedemJust
facebook/VedemJust / Sursa:facebook/VedemJust

Amintim că la 30 aprilie, o echipă formată din 42 de medici și asistenți medicali din cadrul Ministerului Apărării Naționale și Ministerului Sănătății a venit în Republica Moldova pentru a sprijini personalul medical din țara noastră în lupta împotriva pandemiei de Covid-19. Aceștia au acordat, alături de colegii moldoveni, asistență medicală și îngrijire pacienților infectați și au instruit personalul medical din instituțiile din Bălți, Chișinău și Cahul.

Citește continuarea pe UNIMEDIA.info
© 2018 Vocea Basarabiei

Autentificare

Utilizator *
Parola *
Ține-mă minte

Please publish modules in offcanvas position.