VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

COVID-19 bate în retragere: Câte cazuri au fost înregistrate săptămâna trecută

Virusul COVID-19 bate în retragere. Cel puțin așa arată datele prezentate astăzi de Ministerul Sănătății privind numărul de cazuri înregistrate în ultima săptămână.

Astfel, în perioada 24 -30 aprilie în R. Moldova au fost înregistrate 165 de cazuri noi de COVID-19, cu 115 cazuri mai puține decât săptămâna anterioară.

Potrivit sursei citate, săptămâna trecută au fost efectuate 11.464 de teste.

Totodată, în perioada de referință în țara noastră a fost raportat un deces provocat de coronavirus.

De asemenea, autoritățile din sănătate anunță că săptămâna trecută 397 de cetățeni s-au vaccinat, printre care 13 minori.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.