VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

AUDIO/ Vlada Carazanu: Unirea Republicii Moldova cu România este inevitabilă

Vlada Carazanu: Unirea Republicii Moldova cu România este inevitabilă (...) Observ că lucrurile merg încet, dar înainte, greu, încet, dar înainte. Poate nu generația părinților mei, poate generația mea o s-o vadă, poate generația copiilor mei, dar ea (Unirea) o să fie, odată și odată.

În această ediție a emisiunii Vocea Diasporei vă invităm să ascultați invitată studioului nostru Vlada Carazanu, profesoara de limba engleză la școala Fantastic English din Chișinău, absolventa facultății de Litere din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, România.

În această discuție Vlada ne-a povestit despre experiența ei de a face parte din diaspora studențească de peste Prut, de asemenea ne-a relatat ce a surprins-o cel mai mult la Iași și ce crede despre unirea Republicii Moldova cu România. 

Autor

  • Romeo Cemîrtan

    Realizatorul și moderatorul emisiunilor „Vocea Diasporei” și „Fake News”. A făcut studii superioare la Iași. Revenind în țară, a activat în diferite domenii umanitare, mass-media, educație și cultură. Are experiență în domeniul muzeografic, promovarea valorilor culturale tradiționale și a celor spirituale și este autorul a multiple cercetări științifice legate de istoria Bisericii Ortodoxe din Republica Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.