VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

AUDIO/ Vlad Codreanu: Sunt un om al extremelor

Invitați: Vlad Codreanu, interpret de muzică populară și ușoară

În cadrul emisiunii Vlad Codreanu a lansat una din piesele cele mai noi. A povestit cum selectează oamenii cu care să colaboreze și piesele care urmează să facă parte din repertoriul său. Iubește muzica veselă, cu text bine realizat. Planifică ca în 2023 să lanseze câteva cântece și un material video.

Autor

  • Alex Nistiriuc

    Autor al emisiunilor „EcoMonitor” și „Întâlniri cu prietenii”. Activează la „Vocea Basarabiei” de 21 de ani. Este fondator al postului de radio Eco FM.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.