VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

AUDIO/ Viorica Cazac: Gastronomia națională este un potențial imens, prin intermediul lui putem dezvolta turismul

Invitat: Viorica Cazac, coordonatoare de proiect

Invitata a vorbit despre particularitățile gastronomiei naționale și locale. A pus accentul pe rolul conservării tradițiilor și autenticului pentru generațiile viitoare. A menționat principalele proiecte din acest domeniu. A explicat rolul promovării tradițiilor pentru industria turismului.

Autor

  • Alex Nistiriuc

    Autor al emisiunilor „EcoMonitor” și „Întâlniri cu prietenii”. Activează la „Vocea Basarabiei” de 21 de ani. Este fondator al postului de radio Eco FM.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.