VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

AUDIO/ Viorel Miron: Orașele din Republica Moldova au potențial de dezvoltare a turismului urban

Invitați: Viorel Miron, director executiv, Asociația de Dezvoltare a Turismului în Moldova, Marina Miron, manager de proiecte

Am discutat despre potențialul orașelor din Republica Moldova pentru a dezvolta turismul urban. Invitații au venit cu exemple și istorii de succes și au demonstrat cât de diferite și originale sunt zonele urbane ale republicii și cum pot atrage grație potențialului turiști străini.

Autor

  • Alex Nistiriuc

    Autor al emisiunilor „EcoMonitor” și „Întâlniri cu prietenii”. Activează la „Vocea Basarabiei” de 21 de ani. Este fondator al postului de radio Eco FM.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.