VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

AUDIO/Victoria Petușcanu-Iordache: Proiectul „Challenger”, este un proiect al tinerilor din Chișinău

Invitată: Victoria Petușcanu-Iordache, activistă civică,

În cadrul proiectului „Challenger”, un grup de tineri din Chișinău s-au unit pe parcursul mai multor luni, pentru a efectua analize și au elaborat strategii pentru a remedia unele probleme de mediu din Chișinău. În urma discuțiilor cu populația orașului a fost identificată problema ambuteiajelor, care nemulțumește majoritatea respondenților. La rândul lor, tinerii au venit cu soluții către autoritățile locale, pentru a îmbunătăți starea lucrurilor.

Autor

  • Alex Nistiriuc

    Autor al emisiunilor „EcoMonitor” și „Întâlniri cu prietenii”. Activează la „Vocea Basarabiei” de 21 de ani. Este fondator al postului de radio Eco FM.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.