VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

AUDIO/ Victor Botnaru: De când mă țin minte am interes față de instrumentele muzicale tradiționale

Profesorul Victor Botnaru, maestru în arta instrumentelor muzicale tradiționale, cel care poate fi admirat cântând la cobză, fluer, caval, nai, ocarină, cimpoi, drâmbă etc, a povestit duminică, 25 decembrie, în cadrul ediției de Crăciun a emisiunii Iarba verde de acasă, că de când se ține minte este atras, are un interes aparte pentru arta instrumentelor muzicale tradiționale.

Autor

  • Maria Procopciuc

    A activat în calitate de reporter la Agenția de știri Info Prim Neo, astăzi Agenția de presă IPN. Din 2017 și până în prezent moderează emisiunile „Iarba verde de acasă”, „Pulsul Basarabiei”, „Doină, dor și omenie”, emisiuni cu tentă socială, culturală, muzicală.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.