VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

AUDIO/Veronica Herța: Green City Lab identifică soluții pentru o eficiență energetică modernă

Invitat: Veronica Herța, A.O. directoră executivă Green City Lab

Am discutat despre studiul ”Recomandări pentru actorii de stat și publicul țintă privind achitarea pentru consumul energiei și sistemul de recompense, eficientizarea energetică” - elaborat de Green City Lab. Studiul conține subiecte precum: Situația energetică actuală a Republicii Moldova; - Metode și direcții de reducere a consumurilor de energie; - Recomandări de reducere a consumului de energie pe domenii de activitate.

Autor

  • Alex Nistiriuc

    Autor al emisiunilor „EcoMonitor” și „Întâlniri cu prietenii”. Activează la „Vocea Basarabiei” de 21 de ani. Este fondator al postului de radio Eco FM.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.