VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

AUDIO/ Varvara Buzilă: Tradiția se afla la baza identității noastre

Invitată: Varvara Buzilă, conf. univ., etnolog

Invitata a vorbit despre autenticul și tradițiile românești, a menționat despre particulatitățile tradițiilor și modului de viață a strămoșilor noștrii. Varvara Buzilă a trecut în revistă modul de viață a basarabeanului în armonie cu natura. A menționat despre interesul generației tinere față de tradițional.

Autor

  • Alex Nistiriuc

    Autor al emisiunilor „EcoMonitor” și „Întâlniri cu prietenii”. Activează la „Vocea Basarabiei” de 21 de ani. Este fondator al postului de radio Eco FM.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.