VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

AUDIO/ Svetlana Banaru: Grație tradițiilor și muzeului din localitate, satul Sofia poate deveni o destinație interesantă pentru turiști

Invitată: Svetlana Banaru, directorul Muzeului de Istorie și Etnografie, satul Sofia, Drochia

Pe parcursul emisiunii am încercat să răspundem la întrebarea: Poate un muzeu dintr-o localitate rurală să participle la educația ecologică a populației? Invitata a relatat cum prin intermediul culturii pot fi abordate problemele de mediu.

Autor

  • Alex Nistiriuc

    Autor al emisiunilor „EcoMonitor” și „Întâlniri cu prietenii”. Activează la „Vocea Basarabiei” de 21 de ani. Este fondator al postului de radio Eco FM.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.