VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

AUDIO/ Stela Drucioc: Adaptarea la schimbările climatice pentru Republica Moldova este o prioritate

Invitați: Stela Drucioc, Ministerul Mediului din Republica Moldova

Invitata a scos în evidență principalele aspecte ale politicilor de mediu elaborate de către minister. În cadrul emisiunii au fost analizate unele legi și proiecte de legi cu referire la schimbările climatice. Invitata a pus accentul pe educația ecologică a populației în contextul adaptării la schimbările climei.

Autor

  • Alex Nistiriuc

    Autor al emisiunilor „EcoMonitor” și „Întâlniri cu prietenii”. Activează la „Vocea Basarabiei” de 21 de ani. Este fondator al postului de radio Eco FM.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.