VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

AUDIO/ Rodica Frecăuțeanu: Pentru noi perioada de la lansarea ONG-ului „Caroma Nord” până la moment, continuă să fie una activă și plină de provocări frumoase

Invitați: Rodica Frecăuțeanu- director executiv al ONG „Caroma Nord”, Vasile Grama-expert, Gabriela Ivanov-manager financiar.

Invitatații au explicat rolul ONG „Caroma Nord” în dezvoltarea societății de mediu din Republica Moldova. A menționat principalele proiecte de impact care au fost realizate pe parcursul timpului. Au fost enunțate activitățile actuale ale organizației.

Autor

  • Alex Nistiriuc

    Autor al emisiunilor „EcoMonitor” și „Întâlniri cu prietenii”. Activează la „Vocea Basarabiei” de 21 de ani. Este fondator al postului de radio Eco FM.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.