VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

AUDIO/ Progresul R. Moldova în implementarea Acordului de Asociere cu Uniunea Europeană, la capitolul schimbări climatice

Invitatul emisiunii: Natalia Guranda – directorul executiv, A.O.”ECOCONTACT”, Ion Tăbârță –comentator politic, Veaceslav Berbeca – director executiv, Centrul de analize și Politici Eficiente.

Emisiunea a fost dedicată implementării anumitor directive europene ce țin de schimbările climatice. Invitații au caracterizat situația actuală și pașii necesari pentru a fi întreprinși. Un accent aparte a fost pus pe lucru cu populația și educația ecologică.

Autor

  • Alex Nistiriuc

    Autor al emisiunilor „EcoMonitor” și „Întâlniri cu prietenii”. Activează la „Vocea Basarabiei” de 21 de ani. Este fondator al postului de radio Eco FM.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.