VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

AUDIO/ Oxana Mardare: Imi iubesc portul și vorba

Invitată: Oxana Mardare, interpretă de muzică populară

Interpreta a povestit despre evenimentrul de lansare a CD-ului cu genericul:„Imi iubesc portul și vorba”. În ajunul Floriilor la Biblioteca Națională a Republicii Moldova în cadrul Salonului Muzical a avut loc un spectacol unde au fost parte ansamblurile „Cununița”, „Plai Natal”, colegi de breaslă, discipoli și elevi ai invitatei Detalii în emisiune.

Autor

  • Alex Nistiriuc

    Autor al emisiunilor „EcoMonitor” și „Întâlniri cu prietenii”. Activează la „Vocea Basarabiei” de 21 de ani. Este fondator al postului de radio Eco FM.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.