VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

AUDIO / Oleg & Alina Cuciuc: Am avut grijă să ne creăm un repertoriu unde să nu deviem de la autenticitate

Duetul format din interpreții de muzică populară, Oleg și Alina Cuciuc, fiind chemați duminică, 4 decembrie, la emisiunea „Iarba verde de acasă”, au povestit că au avut grijă, de-a lungul carierei lor artistice, să-și creeze un repertoriu unde să fie respectate cu strictețe elementele autenticității și să nu devieze de la normele folclorului.

„Ca tematică ne-am străduit să cântăm de toate. Am avut mereu inspirație din folclor. Am tins de fiecare dată spre autenticitate. Am evitat comercialul. Nu ne regăsim noi în textele comerciale.

Cred că din această cauză, că nu am cântat comercial, nu am ajuns primii prin toate topurile. Dacă nu eram atât de exigenți la capitolul comercial, poate eram mai sus”, au declarat interpreții.

Autor

  • Maria Procopciuc

    A activat în calitate de reporter la Agenția de știri Info Prim Neo, astăzi Agenția de presă IPN. Din 2017 și până în prezent moderează emisiunile „Iarba verde de acasă”, „Pulsul Basarabiei”, „Doină, dor și omenie”, emisiuni cu tentă socială, culturală, muzicală.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.