VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

AUDIO/ Niko T: Doresc să particip la cât mai multe concursuri

Invitați: Niko T

Originar din Drochia, Niko T este tânărul care a îndrăgit muzica și frumosul încă din școală. În cadrul emisiunii a povestit despre prietenia și colaboratea cu Smally, cel care este și autorul pieselor sale. Este încrezut în forțele sale și crede în noroc. Este foarte atent la selectarea pieselor.

Autor

  • Alex Nistiriuc

    Autor al emisiunilor „EcoMonitor” și „Întâlniri cu prietenii”. Activează la „Vocea Basarabiei” de 21 de ani. Este fondator al postului de radio Eco FM.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.