VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

AUDIO/ Natalia Munteanu: Practic jurnalismul de mediu pentru că iubesc frumosul

Invitați: Natalia Munteanu, jurnalistă de mediu.

Natalia Munteanu a explicat în emisiune de unde vine pasiunea ei pentru jurnalismul de mediu. A trecut în revistă principalele materiale jurnalistice realizate. Jurnalista preferă să facă reportaje despre deșeuri și calitatea apei potabile. Pentru că iubește natura, este un participant activ la campaniile de plantare. O altă pasiune a invitatei este prepararea săpunului artizanal.

Autor

  • Alex Nistiriuc

    Autor al emisiunilor „EcoMonitor” și „Întâlniri cu prietenii”. Activează la „Vocea Basarabiei” de 21 de ani. Este fondator al postului de radio Eco FM.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.