VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

AUDIO/ Natalia Bivol: Trebuie să avem și o cultură a consumului de apă

Invitată: Natalia Bivol, cercetător științific, Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie ”Nicolae Testemițanu”

Subiectul emisiunii a fost: apa din apeduct versus apa îmbuteliată, ce preferă mai mult basarabenii. Invitata a menționat principiile consumului sănătos de apă. A venit cu sfaturi pentru public cum alegem apa minerală. A explicat de ce majoritatea fântânilor din mediul rural nu au apă bună pentru consum.

Autor

  • Alex Nistiriuc

    Autor al emisiunilor „EcoMonitor” și „Întâlniri cu prietenii”. Activează la „Vocea Basarabiei” de 21 de ani. Este fondator al postului de radio Eco FM.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.