VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

AUDIO/ Mihaela Lesenciuc: Profesorii din Județul Iași știu să facă educație ecologică captivantă

Invitat: Prof. dr. Mihaela Lesenciuc, Inspector școlar I.S.J. Iași

Subiectul emisiunii a fost educația ecologică a tinerei generații. Invitata a povestit care sunt particularitățile educației ecologice în școlile din Iași. A fost prezentat ghidul:„SĂPTĂMÂNA VERDE, modele și activități practice în județul Iași”, unde au fost adunate activitățile tuturor profesorilor de geografie din Județul Iași cu specific de educație eco.

Autor

  • Alex Nistiriuc

    Autor al emisiunilor „EcoMonitor” și „Întâlniri cu prietenii”. Activează la „Vocea Basarabiei” de 21 de ani. Este fondator al postului de radio Eco FM.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.