VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

AUDIO/ Marius Huminiuc: Proiectul implementat la Strășeni corespunde standardelor europene

Invitat: Marius Huminiuc, reprezentant, companie de iluminat inteligent, România

 În colaborare cu o companie românească specializată în soluții de iluminat public, Primăria Municipiului Strășeni a lansat un proiect pilot de iluminat stradal inteligent. Autoritățile locale afirmă că soluțiile de tip smart city sunt un instrument prin care iluminatul stradal este digitalizat în proporție de 100%.

Autor

  • Alex Nistiriuc

    Autor al emisiunilor „EcoMonitor” și „Întâlniri cu prietenii”. Activează la „Vocea Basarabiei” de 21 de ani. Este fondator al postului de radio Eco FM.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.