VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

AUDIO/ Marius Caț: Pescuitul devine o temă tabu în perioada prohibiției

Invitat: Marius Caț, Direcția monitoringul resurselor naturale, Agenția de Mediu

Expertul a explicat publicului de ce trebuie de renunțat la pescuit în perioada de prohibiție. A vorbit despre pedepsele și riscurile în caz de încălcare a legislației. A venit cu sugestii cum putem să participăm împreună cu comunitatea la protejarea lacurilor și râurilor naturale în perioada prohibiției și nu numai.

Autor

  • Alex Nistiriuc

    Autor al emisiunilor „EcoMonitor” și „Întâlniri cu prietenii”. Activează la „Vocea Basarabiei” de 21 de ani. Este fondator al postului de radio Eco FM.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.