VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

AUDIO/ Marina Paladi: În ultima perioadă Institutul Oncologic a dezvoltat un management eficient al deșeurilor medicale

Invitată: Marina Paladi, medic anesteziolog,  Institutul Oncologic din Chișinău

Am discutat cu Marina Paladi, despre principalele deșeuri bio-medicale și modalitatea gestionării colectării lor la Institutul Oncologic din Chișinău. Invitata afirmă că la acest capitol instituția a reușit să înregistreze progresele necesare. Un alt subiect discutat a fost, ecologizarea sălilor de operație.

Autor

  • Alex Nistiriuc

    Autor al emisiunilor „EcoMonitor” și „Întâlniri cu prietenii”. Activează la „Vocea Basarabiei” de 21 de ani. Este fondator al postului de radio Eco FM.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.