VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

AUDIO / Lilia Roşca: Nu ştiu dacă aş fi putut face în viaţa asta ceva mai bine decât să cânt

Interpreta de muzică populară, Lilia Roşca, invitată duminică, 6 noiembrie, la emisiunea “Iarba verde de acasă”, a declară că muzica populară este sensul ei de a trăi şi bucuria de a merge mai departe.

“Dacă nu ar fi muzica cred că aş fi săracă şi fără stare. În muzică mă regăsesc şi cu muzica merg înainte. Nu ştiu dacă aş fi putut face în viaţa asta ceva mai bine decât să cânt”, a declarat interpreta.  

Autor

  • Maria Procopciuc

    A activat în calitate de reporter la Agenția de știri Info Prim Neo, astăzi Agenția de presă IPN. Din 2017 și până în prezent moderează emisiunile „Iarba verde de acasă”, „Pulsul Basarabiei”, „Doină, dor și omenie”, emisiuni cu tentă socială, culturală, muzicală.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.