VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

AUDIO/ Iulia și Nicolae Paliț: În toată creația noastră predomină valorile familiale

Interpretul de muzică populară, Nicolae Paliț, și textiera, Iulia Paliț, au fost invitați duminică, 29 ianuarie, la emisiunea Iarba verde de acasă.

Nicolae Paliț a prezentat ascultătorilor cele trei cântece noi lansate, scrise de către Iulia Paliț. Totodată, cuplul a vorbit și despre aniversările recente din familia lor. Iulia Paliț a împlit 70 de ani de la naștere, pe data de 22 ianuarie, iar Nicolae Paliț - 65 de ani, pe data de 25 ianuarie. 

„În toată creația noastră predomină valorile familiale. Tot ceea ce facem începe de la familie. Asta cred că este cel mai important și asta cred că trebuie să facem în continuare”, au declarat soții Paliț.

Autor

  • Maria Procopciuc

    A activat în calitate de reporter la Agenția de știri Info Prim Neo, astăzi Agenția de presă IPN. Din 2017 și până în prezent moderează emisiunile „Iarba verde de acasă”, „Pulsul Basarabiei”, „Doină, dor și omenie”, emisiuni cu tentă socială, culturală, muzicală.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.