VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

AUDIO/ Iordanca-Rodica Iordanov: Avem nevoie de mai puțin plastic și mai multă biodiversitate

Invitată: Iordanca-Rodica Iordanov, ministra Mediului

Discuția a avut loc cu ocazia Zilei Mondiale a Mediului, sărbătorită anual la 5 iunie. Și în acest an Ministerul Mediului dar și societatea civilă au organizat un șir de evenimente dedicate „Săptămânii Verzi Europene”. Ministra a vorbit despre principalele probleme de mediu și modul de soluționare a lor.

Autor

  • Alex Nistiriuc

    Autor al emisiunilor „EcoMonitor” și „Întâlniri cu prietenii”. Activează la „Vocea Basarabiei” de 21 de ani. Este fondator al postului de radio Eco FM.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.