VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

AUDIO/ Ion Ștefăniță: Monumentele naturale și arhitecturale reprezintă un potențial imens

Invitat: Ion Ștefăniță, Ex-director la Agenția de Inspectare și Restaurare a Monumentelor din Republica Moldova, ghid turistic

 Invitatul a povestit despre relația dintre turism și monumentele  naturale și arhitecturale. A trecut în revistă principalele provocări ale domeniului. A explicat unde trebuie puse accentele atunci când dorim să promovăm Republica Moldova drept destinație turistică.

Autor

  • Alex Nistiriuc

    Autor al emisiunilor „EcoMonitor” și „Întâlniri cu prietenii”. Activează la „Vocea Basarabiei” de 21 de ani. Este fondator al postului de radio Eco FM.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.