VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

AUDIO/ Hakon Venturini: Peste tot în lume întâlnim problema risipei alimentelor

Invitați: Hakon Venturini, Banca de Alimente, Natalia Sîrbu, coordonatoare de proiecte, Misiunea Socială „ Diaconia”

Am discutat despre problema risipei alimentelor din Republica Moldova, dar și în dimensiune internațională. Invitații au remarcat relația lor frumoasă cu marii firnizori de alimente care de cele mai dese ori colaborează cu aceste organizații și în rezultat activează mai multe cantine sociale.

Autor

  • Alex Nistiriuc

    Autor al emisiunilor „EcoMonitor” și „Întâlniri cu prietenii”. Activează la „Vocea Basarabiei” de 21 de ani. Este fondator al postului de radio Eco FM.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.