VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

AUDIO/ Grigore Baltag: Sectorul zootehnic al Republicii Moldova și schimbările climatice

Invitat: Grigore Baltag, directorul executiv al Federației Naționale a Crescătorilor de Ovine și Caprine din Republica Moldova.

Invitatul a reltat despre straea zootehniei la moment, în special de cel al creșterii ovinelor și caprinelor. Au fost scoasă în evidență relația dintre domeniul zootehnic și schimbările climatice. Invitatul a venit cu prognoze de dezvoltare și căi de îmbunătățire a domeniului dat.

Autor

  • Alex Nistiriuc

    Autor al emisiunilor „EcoMonitor” și „Întâlniri cu prietenii”. Activează la „Vocea Basarabiei” de 21 de ani. Este fondator al postului de radio Eco FM.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.