VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

AUDIO/ Eticheta ecologică – un avantaj pentru întreprinzători dar și consumatori

Invitate: Natalia Guranda, directoare executivă A.O.„EcoContact”, Irina Pungă, consultant programe Drept, A.O.„EcoContact”.
Emisiunea a fost dedicată etichetării ecologice a serviciilor și unelor produse. Invitatele au pus accent pe beneficiile obținute de către societate în urma acestui proces.

Autor

  • Alex Nistiriuc

    Autor al emisiunilor „EcoMonitor” și „Întâlniri cu prietenii”. Activează la „Vocea Basarabiei” de 21 de ani. Este fondator al postului de radio Eco FM.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.