VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

AUDIO/ Diana Vieru, Cătălin Hioară, Elena Ciobanu: Suntem printre promotorii tradițiilor moștenite, care nu dorim să fie uitate

Interpretele de muzică populară Elena Ciobanu și Diana Vieru, alături de instrumentistul Cătălin Hioară, au vorbit duminică, 1 ianuarie, în cadrul unei ediții speciale a emisiunii Iarba verde de acasă, despre colindul „Ne-am pornit cu colindatul”, pe care l-au realizat împreună, despre cum a fost anul 2022 și ce planuri și-au propus pentru 2023.

Diana Vieru și Cătălin Hioară, care formează și un cuplu, au vorbit și despre studioul de performanță pe care l-au deschis în 2022, pentru a veni în ajutorul celor care doresc să facă muzică de calitate, inclusiv să înregistreze piese.

Autor

  • Maria Procopciuc

    A activat în calitate de reporter la Agenția de știri Info Prim Neo, astăzi Agenția de presă IPN. Din 2017 și până în prezent moderează emisiunile „Iarba verde de acasă”, „Pulsul Basarabiei”, „Doină, dor și omenie”, emisiuni cu tentă socială, culturală, muzicală.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.