VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

AUDIO/ Diana Crudu: Mulți fermieri din țara noastră doresc să facă agricultură ecologică

Invitați: Diana Crudu, antreprenoare.

În cadrul emisiunii invitata a pus accent pe micii întreprinzători din agricultură care deja practică sau intenționează să îmbrățișeze agricultura ecologică. A trecut în revistă succesele de moment al acestui domeniu și perspectivele de dezvoltare. Invitata a menționat și despre interesul consumatorului din Republica Moldova față de produsele ecologice.

Autor

  • Alex Nistiriuc

    Autor al emisiunilor „EcoMonitor” și „Întâlniri cu prietenii”. Activează la „Vocea Basarabiei” de 21 de ani. Este fondator al postului de radio Eco FM.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.