VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

AUDIO / Diamanta Paterău: Am în repertoriul meu muzică de toate genurile, pe tot placul omului

Diamanta Paterău, interpretă de muzică populară, a fost duminică, 7 mai, invitata emisiunii Iarba verde de acasă.

Interpreta a vorbit despre cântecele pe care le-a lansat în ultima perioadă, despre ceea ce o preocupă la moment, dar și despre ceea ce se petrece astăzi pe piața muzicală.

Cântăm noi ceea ce cere publicul, dar depinde cum le faci aceste cântece. Nu cumva să te ia vreun val s-au vreun vânt și să ajungă în cealaltă extremă, să ajungi să scoți ieftinituri. Publicul le consumă, dar contează deja tu cu ce imagine rămâi. Sigur că trebuie să fie divers repertoriul unui interpret, de la bocet la bătută și țărănească, ca să atingi suflețelele tuturor prin cântec. Cânt muzică populară. Am în repertoriul meu muzică de toate genurile, pe tot placul omului”, a declarat Diamanta Paterău.

Autor

  • Maria Procopciuc

    A activat în calitate de reporter la Agenția de știri Info Prim Neo, astăzi Agenția de presă IPN. Din 2017 și până în prezent moderează emisiunile „Iarba verde de acasă”, „Pulsul Basarabiei”, „Doină, dor și omenie”, emisiuni cu tentă socială, culturală, muzicală.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.