VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

AUDIO/ Dezvoltarea localităților rurale care promovează turismul ecologic

Invitatul emisiunii: Mariana Lucinschii. coordonatoare de proiecte la AO”Proiectul Casa Mare” și Anastasia Iudov, designer.

În cadrul emisiunii invitatele au povestit despre proiectel turistice implementate de AO”Proiectul Casa Mare” în localitățile Căbuna, Ialoveni și Vâșcăuți, Orhei. Au relatat cum s-au dezvoltat aceste două comunități grație promovării turismului eco din localitate. Au menționat despre importanța infrastructurii turistice în dezvoltarea comunităților.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.