VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

AUDIO/ Dan Chiroșca: Ambele maluri ale Prutului sunt responsabile pentru siguranța ecologică a râului

Invitat: Dan Chiroșca, fondatorul Asociației „Organizația Salvați Prutul Iași” din mun. Iași, România

O acțiune de populare cu pește a râului Prut a avut loc sâmbătă 6 mai, în zona plajei orașului Ungheni, cu o cantitate totală de aproximativ 800 kilograme, specia Carp. Acțiunea este organizată la inițiativa Asociației „Organizația Salvați Prutul Iași” din mun. Iași, România, sub egida Agenției de Mediu prin coordonare cu Centrul pentru Cercetare a Resurselor Genetice Acvatice „ACVAGENRESURS” Filială a Întreprinderii de Stat „Centrul Republican pentru Ameliorarea și Reproducția Animalelor” și Inspectoratul pentru Protecția Mediului. Această acțiune are ca scop creşterea potenţialului biologic al resurselor piscicole în râul Prut.

Autor

  • Alex Nistiriuc

    Autor al emisiunilor „EcoMonitor” și „Întâlniri cu prietenii”. Activează la „Vocea Basarabiei” de 21 de ani. Este fondator al postului de radio Eco FM.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.