VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

AUDIO/ Corneliu Tarlapan: Este o plăcete să trăiești pentru oameni și mediul înconjurător

Invitat: Corneliu Tarlapan, activist civic, inspector voluntar de mediu

Am discutat cu Corneliu Tarlapan despre ecologia sufletului și abilitatea de a ajuta mereu oamenii. Invitatul a povestit despre activitățile realizate în calitate de activist civic. De curând este inspector voluntar de mediu, având grijă de un sector de pădure. Se consideră un adevărat „gardian al naturii” dedicând protecției mediului tot timpul său liber.

Autor

  • Alex Nistiriuc

    Autor al emisiunilor „EcoMonitor” și „Întâlniri cu prietenii”. Activează la „Vocea Basarabiei” de 21 de ani. Este fondator al postului de radio Eco FM.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.