VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

AUDIO/ Colectarea plantelor din pădure are legile ei pe care trebuie să le respectăm

Invitați:  Marius Caț, Direcția monitoringul resurselor naturale, Agenția de Mediu, Maricica Colțun, conferențiar universitar

Agenția de Mediu de comun cu  Grădina Botanică Națională (Institut) „Alexandru Ciubotaru” și Institutul de Cercetări și Amenajări Silvice, au elaborat o serie de recomandări științifice cu privire la perioadele și metodele de colectare a obiectelor regnului vegetal.

Autor

  • Alex Nistiriuc

    Autor al emisiunilor „EcoMonitor” și „Întâlniri cu prietenii”. Activează la „Vocea Basarabiei” de 21 de ani. Este fondator al postului de radio Eco FM.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.