VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

AUDIO/ Carolina Gorun: Aș vrea să preluăm unele obiceiuri văzute de mine în Germania

Invitat: Carolina Gorun, interpretă de muzică ușoară.

Interpreta Carolina Gorun a venit la Vocea Basarabiei pentru a lansa ultima sa realizare, piesa:„Cel mai frumos decembrie” Adoră perioada sărbătorilor de iarnă și crede în minuni. A povestit despre noua sa experiență de a avea în repertoriu și piese populare. Continuă activ colaborarea cu partenerii din Germania.

Autor

  • Alex Nistiriuc

    Autor al emisiunilor „EcoMonitor” și „Întâlniri cu prietenii”. Activează la „Vocea Basarabiei” de 21 de ani. Este fondator al postului de radio Eco FM.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.