VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

AUDIO/ Aurel Chirtoacă: Piesele mele sunt analizate riguros, apoi sunt prezentate publicului

Invitat: Aurel Chirtoacă, interpret de muzică ușoară

Invitatul a venit la Vocea Basarabiei pentru a lansa două piese noi și pentru a povesti cum petrece vara. Afirmă că tot timpul a preferat piesele lirice, lucrează la calitate nu la cantitate. De mai mulți ani preferă să lucreze cu doar cu anumiți specialiști și consideră că astfel a format o echipă de încredere.

Autor

  • Alex Nistiriuc

    Autor al emisiunilor „EcoMonitor” și „Întâlniri cu prietenii”. Activează la „Vocea Basarabiei” de 21 de ani. Este fondator al postului de radio Eco FM.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.